Contact

Algemeen

Heeft u vragen en/of opmerkingen over BuurtAlert Lisse, stuur dan gerust een email naar: info@buurtalertlisse.nl

BuurtAlert Lisse maakt gebruik van de gratis verkrijgbare WhatsApp Messenger applicatie. Voor het downloaden van deze applicatie of (technische) vragen over het gebruik, verwijzen we u naar de Whatsapp website. Voor overige praktische vragen over het gebruik van WhatsApp kunt u zich direct richten tot de groepsbeheerder van uw Whatsapp-groep. Stel uw vragen dus NIET in de groep.

Privacy

Om u aan te melden als deelnemer of groepsbeheerder dient u uw naam en adres, wijkgegevens, emailadres en 06-nummer in te vullen. Uw naam wordt gebruikt om u te kunnen identificeren. Uw adres en wijkgegevens zijn nodig om u aan de juiste WhatsApp-groep toe te voegen. Uw emailadres kan eventueel gebruikt worden om u te informeren over BuurtAlert Lisse. Uw telefoonnummer is noodzakelijk om u toe te voegen aan de WhatsApp-groep.

Deze gegevens worden enkel gedeeld met de groepsbeheerder(s) van uw buurtgroep. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden tenzij wij daartoe worden gedwongen middels een gerechtelijk bevel.

 

Colofon

BuurtAlert Lisse is een burgerinitiatief zonder commerciële doelstellingen. De teksten op deze website zijn –met toestemming van de oorspronkelijke auteur(s)- geheel of gedeeltelijk overgenomen van soortgelijke burgerinitiatieven in andere gemeenten en waar nodig aangevuld, ingekort of aangepast. De eindredactie ligt bij de initiatiefnemer van BuurtAlert Lisse, Jes Strang. De technische kant van deze website is opgezet door Thijs van den Berg.

Alles op deze website is onder voorbehoud. Ondanks dat er veel zorg is besteed aan de teksten en illustraties zijn er geen rechten aan te ontlenen.

 

BuurtAlert Lisse